twitter social logotype facebook logo

AH Spaaractie

Fruitcorso Tiel - AH Spaaractie

Spaar voor korting!

Klanten bij Albert Heijn-filialen in de regio Rivierenland kunnen de komende weken sparen voor korting op de prijs van een tribunekaart voor Corso by Night. Het avondcorso kende vorig jaar een verrassend debuut en ook de tweede editie op zaterdag 21 september belooft weer sfeervol en spectaculair te worden.

De spaaractie begint 12 augustus en loopt tot en met 20 september.

  • Een ticket voor Corso by Night kost € 12.50.
  • Tegen inlevering van een volle spaarkaart krijgt u € 5,- korting en betaalt slechts € 7,50.
  • Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangen klanten een fruitzegel.
  • Vijf zegels betekent een volle kaart, die met bijbetaling van € 7,50 bij de kassa ingewisseld kan worden voor één tibuneticket voor Corso by Night.
  • In totaal zijn er 2000 kaarten beschikbaar, zolang de voorraad strekt. De organisatie zet extra tribunes neer om ook andere bezoekers de kans te geven het avondcorso te zien.

Deelnemende AH filialen

Fruitcorso Tiel - AH

AH Molenstraatje Tiel
AH Tiel Passewaaij

AH Piazza Center Gorinchem
AH Hoog Dalem Gorinchem

AH Leerdam

AH Culemborg

AH Achter 't Veer Geldermalsen

Voorzitter Laurens Verspuij

Voorzitter Laurens Verspuij van Stichting 4-Stromenland is enorm blij met de AH-actie: ,,Super dat een A-merk als Albert Heijn met beide voeten in de lokale gemeenschap staat. Met een warm hart boodschappen doen bij de AH en tegelijkertijd sparen voor toegang tot ons prachtige avondcorso. Wat je zegt een prijspakker!”

Jeremy van der Horst

Jeremy van der Horst, supermarktmanager bij AH Molenstraatje Tiel:  ,,Een actie waarmee we in Rivierenland als Albert Heijn het verschil kunnen maken in de buurt. Wij zijn trots dat we onze naam kunnen verbinden aan een evenement dat in de regio van grote betekenis is in de gemeenschap.’’

Vrijwilligers

Help het Fruitcorso en word vrijwilliger!

Volg ons via

Copyright Stichting 4-Stromenland - All rights reserved