twitter social logotype facebook logo

Bereikbaarheid

Hoe is Tiel bereikbaar?

Over de bereikbaarheid van Tiel tijdens het Fruitcorso verwijzen wij u naar de website van de gemeente Tiel. Daar is alle informatie te vinden over het parkeren van voertuigen (incl fietsen) in de buurt van het evenement in het derde weekend van september!

Fruitcorso Tiel - Openbaar Vervoer

Reizen met Openbaar Vervoer?

Komt u in het Fruitcorsoweekend met het Openbaar Vervoer naar Tiel? Raadpleeg dan de OV-reizen app via uw mobiele telefoon. Of plan uw reis via internet met de NS-reisplanner.

Volg vanaf Station Tiel Centrum de bewegwijzering naar het Fruitcorso Eventterrein.

Fruitcorso Eventterrein

Let op: Ondanks dat het op zaterdag 21 en zondag 22 september gratis parkeren is in Tiel, is bij de parkeerplaatsen met blauwe zone het gebruik van de blauwe kaart verplicht.

Ook op de parkeerplaatsen voor vergunningshouders geldt dat er een vergunning zichtbaar moet zijn in de auto.

Hierop wordt door de stadswachten en politie gecontroleerd en ook gehandhaafd. 

Fruitcorso Tiel - Openbaar Vervoer

Fruitcorso Parcours

Op zaterdag 21 september trekt de corsostoet door het centrum van Tiel.
Zowel in de middag als in de avond zal de stoet twee ronden rijden. Op de plattegrond is aangegeven kunt u zien door welke straten het Fruitcorso rijdt.

Fruitcorso Tiel - Openbaar Vervoer

Fruitcorso Tentoonstelling

Op zaterdagavond, zondag en maandag zijn alle corsowagens en het kindercorso van dichtbij te bewonderen. Hoe een en ander is opgesteld op het tentoonstellingterrein is aangegeven op de plattegrond.

Om het terrein te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een toegangskaart. Deze zijn via de webshop te bestellen of verkijgbaar bij de diverse kassa's bij de ingang van het terrein.

Fruitcorso Tiel - Openbaar Vervoer

Copyright Stichting 4-Stromenland - All rights reserved