twitter social logotype facebook logo

Lampionnenoptocht

Fruitcorso Tiel - Lampionnenoptocht

Terug van weggeweest

Weer terug van weggeweest in de geschiedenis van het Tielse Fruitcorso: De lampionnenoptocht georganiseerd door Stichting 4-Stromenland!

Op donderdagavond 12 september zal de officiële opening van het Fruitcorso 2019 plaatsvinden. Voorafgaande aan deze opening zal er een lampionnenoptocht door de stad gelopen worden. Een stoet met kinderen (en ouders) zal bij avondlicht met lampionnen en met een dweilorkest een route vanaf het Flipje & Streekmuseum door de stad lopen. Het is verplicht om uw eigen kind te begeleiden of te zorgen voor een begeleider van uw kind. Vervolgens verzamelen we bij het Kalverbos om met elkaar om 20:00 uur de officiële opening te kunnen verrichten. De entree en de lampionnen zijn gratis.

Wanneer en waar?

Donderdag 12 september 2019

Vanaf 18:45-19:00 verzamelen bij de ingang van het Flipje- & Streekmuseum, Plein 48 te Tiel.
vanaf 19:15 vertrekken we richting het Kalverbos
Aanmelden voor de lampionnenoptocht 2019 kan tot 5 september.

Aanmelden

Gezellig dat je mee wilt lopen met de lampionnenoptocht! Om alles soepel te laten verlopen willen we je vragen om je aan te melden. LET OP: elke deelnemer dient apart te worden aangemeld!

Het is verplicht om uw eigen kind te begeleiden of te zorgen voor een begeleider of begeleiders van uw kind. Vervolgens verzamelen we bij het Kalverbos om met elkaar om 20:00 uur de officiële opening te kunnen verrichten. De entree en de lampionnen zijn gratis.

Tot 12 september!

Velden met een * zijn verplicht.

Foutieve invoer
Foutieve invoer
Foutieve invoer
Vul hier je leeftijd in
Foutieve invoer
Invalid Input
Foutieve invoer
Foutieve invoer
Invalid Input

Vrijwilligers

Help het Fruitcorso en word vrijwilliger!

Volg ons via

Copyright Stichting 4-Stromenland - All rights reserved