twitter social logotype facebook logo

Partner worden?

Fruitcorso Tiel - Partner worden

Partner- & Sponsormogelijkheden

Het Fruitcorso kent verschillende partner- & sponsorarrangementen. Er zijn vele mogelijkheden om een partnerschap vorm te geven. De invulling van het pakket is mede afhankelijk van de wensen en specificaties van de partner zelf. Het uitgangspunt is een wijze van partnerschap naar ieders tevredenheid. S4S streeft hierbij zoveel mogelijk naar een win-win situatie.
Fruitcorso Tiel - Partners

Diamond partner (exclusief)

Een Diamond Partner geniet een exclusief partnerschap met het Fruitcorso. Dit arrangement biedt het meest uitgebreide arrangement en gaat, naast de bestaande Gold Partnerspecificaties, uit van vergaand maatwerk. Dit arrangement kent bij voorkeur een contractperiode van drie jaar en wordt exclusief aan één partner toegekend. Samen met deze partner wordt het pakket samengesteld binnen de mogelijkheden van S4S.

Gold partner

Bij een Gold Partnerschap staat grote betrokkenheid bij het Fruitcorso voorop. Het meest onderscheidende kenmerk bij de promotie van Gold Partners is de continue exposure van het bedrijfslogo (en/of -naam) in samenhang met het Fruitcorso. Partners worden bij alle promotiemogelijkheden met het bedrijfslogo vermeld! S4S is tevens van mening dat een Gold Partner maatwerk moet kunnen genieten, binnen de mogelijkheden van S4S en naar ratio van eventueel meerkosten.

silver of bronze partner

Naast Diamond en Gold Partnerarrangementen kent het Fruitcorso het zogenaamde Silver- of Bronze-arrangement. Beide arrangementen genieten uitstekende exposure voorwaarden naar rato van de arrangementsprijzen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Fruitcorso Tiel - Fruitdelta Rivierenland-Paviljoen

FruitDelta Rivierenland-paviljoen

Tijdens het Fruitcorso en het Fruit Adventure Rivierenland kunt u uw gasten ontvangen in het FruitDelta Rivierenland paviljoen. Vanaf een eersteklas locatie geniet u samen van het fruitfeest onder het genot van een hapje en een drankje, zodat ze op een informele wijze kunnen kennismaken met elkaar.

Symposium FruitDelta Rivierenland

U kunt - samen met uw relaties - deelnemen aan het symposium van FruitDelta Rivierenland op de vrijdag voorafgaand aan het Fruitcorso. Deze bijeenkomst verschaft u nieuwe kennis en inzichten en zal u zeker inspireren. U kunt rekenen op boeiende gastsprekers, goede presentaties en een uitstekend verzorgd netwerkevent. Eerdere edities vonden plaats in 2017 en 2018 en waren een groot succes. Mis dit niet!

Copyright Stichting 4-Stromenland - All rights reserved