twitter social logotype facebook logo

Vriendenloterij

Koop loten voor de Vriendenloterij en steun het Fruitcorso

Fruitcorso Tiel - Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. De VriendenLoterij is op initiatief van Humanitas in 1989 opgericht en is tegenwoordig onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Dankzij uw deelname bedroegen de totale inkomsten van de VriendenLoterij in 2018 ruim € 122,3 miljoen. Hiervan geeft de loterij 50%, te weten ruim € 61,1 miljoen, aan goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel.

U kunt ervoor kiezen om met uw lot(en) mee te spelen voor alle goede doelen die de VriendenLoterij steunt of om één specifiek doel te kiezen voor uw lotnummer(s). Dit kunt u aangeven bij aankoop van een nieuw lot of wijzigen bij uw huidige lot(en).

Uw huidige loten koppelen aan Fruitcorso?

U kunt ervoor kiezen om met uw lot(en) mee te spelen en Fruitcorso als specifiek doel te kiezen voor uw lotnummer(s). Dit kunt u aangeven bij aankoop van een nieuw lot. Het is ook mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de Ledenservice van de Vriendenloterij via 088 - 020 1020. De ledenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Vrijwilligers

Help het Fruitcorso en word vrijwilliger!

Volg ons via

Copyright Stichting 4-Stromenland - All rights reserved