Skip to main content

De Betuwse Oogstweek zoekt leveranciers van producten en diensten uit de regio die helpen om gezond(er) te leven!

Stichting 4-Stromenland nodigt leveranciers uit om gratis deel te nemen aan een onderdeel van de Betuwe Oogstweek: Appeltjesdag. Deze middag op de 2e zondag van september staat in teken van ‘Gezond(er) leven’. Iedere specialist op het gebied van gezondheid krijgt de beschikking over een marktkraam. Nieuwsgierig naar de totstandkoming van de Betuwse Oogstweek? Lees hier het verhaal!

Op deze dag, die draait om een gezond leven, zet de historische binnenstad haar deuren open! Een passende mix tussen een vitale levensstijl en een cultureel dagje uit. Er is deze dag voor ieder wat wils.

Het Kalverbos, het groene stadspark van Tiel, vormt het centrum van deze dag en is in feestelijke sferen. Een divers programma waarbij 'een vitaal en gezond leven' de rode draad is. De vele experts vertellen je alles om de gezondheid op het goede pad te houden: elke stap is er één. We dagen de bewoners van het Rivierengebied uit om deel te nemen aan de Appeltjesloop, hét wandel- en hardloop-event van de oogstweek. Liever een route langs monumentale panden? Deze zijn toegankelijk voor het grote publiek aangezien het Open Monumentendag is. Ervaar één van de drie tochten en zet de eerste stappen naar een gezonder leven.

Appeltjesdag kent ook een officieel moment. Langs de stadsgracht zijn vele fruitmozaïeken gelegd door diverse bedrijven en instellingen. Ieder heeft zijn best gedaan maar… welke is het mooist?

Dit jaar is het extra feestelijk, aangezien de fruitmozaïeken voor de 55ste keer worden gelegd.

Deelname Betuwse Oogstweek

  • Deelname: Gratis, incl. marktkraam (eventueel met elektriciteitsvoorziening);
  • Wanneer: 11 september 2022 van 12.00-16.00 uur
  • Bezoekers: Honderden, van jong en oud;
  • Locatie: Kalverbos en de binnenstad Tiel;
  • Doel: Bezoekers (actief) kennis laten maken met hoe je gezond(er) kan leven!

Wacht niet langer en neem GRATIS deel aan Appeltjesdag. Geef u op via onderstaande knop. 

Met dank aan onze partners!

Volg het Fruitcorso op social media