Skip to main content

Bouw mee aan het Fruitcorso

Stichting 4-Stromenland is organisator van het Fruitcorso, een landelijk evenement wat volledig gedragen wordt door vrijwilligers. Wil je de komende editie niet alleen kijken naar het Fruitcorso, maar ook mee bouwen aan het evenement? Dat kan! Help als vrijwilliger bij de organisatie, sluit je aan bij een bouwgroep of word sponsor van van mooie dagjes (fr)uit! 

Vrijwilligers van het Fruitcorso, bij deze club wil jij horen! Gaat je hart hier sneller kloppen en wil je helpen bouwen aan één van deze mooie dagjes (fr)uit? Dat kan!

De mogelijkheden

Vrijwilliger bij de organisatie worden?
Wil jij ook je steentje bijdragen aan één van de uniekste evenementen van de wereld? Dat kan, of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kan, sterk of slim bent, hekkensjouwer of organisatiekracht: alle hulp is welkom!

Wagenbouwer/Mozaïeklegger worden?
Het Fruitcorso is niks zonder de fruitmozaïeken en corsowagens. De regio kent vele bouw- en leggroepen die met plezier en gezond fanatisme de fruitkunstwerken bedenken, bouwen en leggen. Wil jij hierbij ondersteunen
? Dat kan!

Horecakracht en geld verdienen voor jouw club/vereniging?
Wil jij, samen met jouw clubleden (18+), op corsozaterdag met tap-rugzakken onze bezoekers voorzien van een drankje? Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier en verdien geld voor jouw club en/of vereniging!

Sponsor worden?
Het Fruitcorso wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep partners en sponsors. Draag je dit evenement ook een warm hart toe en wil je jouw (bedrijfs)naam hieraan verbinden? Kijk op de pagina 'Partners' voor meer informatie en alle huidige sponsoren.

Aanwezig zijn bij het leukste dagje (fr)uit?

Met dank aan onze partners!

Volg het Fruitcorso op social media