De Betuwse Oogstweek zoekt streekproducten

Stichting 4-Stromenland nodigt streekproducten leveranciers uit om gratis deel te nemen aan de Betuwe Oogstweek en het 60-jarig jubileum van het Fruitcorso. Iedere deelnemer aan deze streekproductenmarkt krijgt de beschikking over een marktkraam. 

Tijdens de evenementen binnen de Betuwse Oogstweek wil Stichting 4-Stromenland het streekproduct centraal zetten door middel van een streekproductenmarkt. De vele bezoekers kunnen hierdoor ervaren wat voor lekkers er in onze regio gemaakt wordt. Met het Kalverbos en de Binnenstad als eventterrein waarop alle voorbijgangers  kennis maken met wat alle deelnemers hen te bieden heeft. Nieuwsgierig naar de totstandkoming van de Betuwse Oogstweek? Lees hier het verhaal!

Deelname Betuwse Oogstweek

  • Deelname: Gratis marktkraam 2x0,7 mtr (eventueel met elektriciteitsvoorziening);
  • Wanneer: mogelijkheden van 11 september 2022 t/m 19 september 2022;
  • Bezoekers: Duizenden, van jong en oud;
  • Locatie: Kalverbos: centrale plek in en rondom Fruitcorso;
  • Doel: Bezoekers kennis laten maken met streekproducten uit de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal.

Wacht niet langer en neem GRATIS deel aan één of meerdere events tijdens de Betuwse Oogstweek. Geef u op via onderstaande knop. Na aanmelding zal er contact met u worden opgenomen om gezamenlijk het eea door te nemen. 

Met dank aan onze partners!

Het corsojaar staat op het punt van beginnen!

In 2022 is het drie jaar geleden dat de laatste editie van het Fruitcorso plaats kon vinden. Na deze corsoloze periode is er weer iets om naar uit te kijken: de Betuwse Oogstweek, waar het Fruitcorso onderdeel van is. Van 9 tot en met 19 september tonen we al het moois dat de Betuwe te bieden heeft. 

Volg het Fruitcorso op social media